Du er her

Undercover som flygtning // Kristian Husted

Torsdag, 25. oktober 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-10-25 19:00:00 2018-10-25 21:00:00 Europe/Copenhagen Undercover som flygtning // Kristian Husted

Hvordan er livet på flugt? Dette spørgsmål er udgangspunktet for Kristian Husteds bog ‘Vahid’. Han var på Lesbos i sommeren 2015, da en af de store bølger af flygtninge ankom.

Tilbage i Danmark talte han med en ven, som er flygtning. Han forklarede ham, at Kristian aldrig ville kunne forstå, hvad det vil sige at flygte. Kristian Husted besluttede derfor at prøve at nærme sig erfaringen så meget som muligt og tog tilbage til Grækenland, hvor han skiftede identitet fra dansk til iransk og begyndte livet som flygtningen Vahid. Sammen med andre forfulgte rejste han op igennem Europa og oplevede, hvordan mennesker på flugt bliver mødt af det europæiske asylsystem. Rejsen endte i Sandholmlejren, hvorfra Vahid blev sendt ud til et dansk asylcenter sammen med 200 mænd fra hele verden. Mød Kristian Husted, der fortæller om livet som Vahid og sit hjemland Danmark, som han har set med helt nye øjne.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Torsdag, 25. oktober 2018 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Torsdag, 25. oktober 2018 - 19:00

Hvordan er livet på flugt? Dette spørgsmål er udgangspunktet for Kristian Husteds bog ‘Vahid’. Han var på Lesbos i sommeren 2015, da en af de store bølger af flygtninge ankom.

Tilbage i Danmark talte han med en ven, som er flygtning. Han forklarede ham, at Kristian aldrig ville kunne forstå, hvad det vil sige at flygte. Kristian Husted besluttede derfor at prøve at nærme sig erfaringen så meget som muligt og tog tilbage til Grækenland, hvor han skiftede identitet fra dansk til iransk og begyndte livet som flygtningen Vahid.

Sammen med andre forfulgte rejste han op igennem Europa og oplevede, hvordan mennesker på flugt bliver mødt af det europæiske asylsystem. Rejsen endte i Sandholmlejren, hvorfra Vahid blev sendt ud til et dansk asylcenter sammen med 200 mænd fra hele verden.

Mød Kristian Husted, der fortæller om livet som Vahid og sit hjemland Danmark, som han har set med helt nye øjne.