Du er her

Udsyn: Er Amerika blevet bedre under Trump? // Oliver Routhe Skov

Torsdag, 11. oktober 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-10-11 19:00:00 2018-10-11 21:00:00 Europe/Copenhagen Udsyn: Er Amerika blevet bedre under Trump? // Oliver Routhe Skov

DR journalist Oliver Routhe Skov har boet og rejst i USA i flere år, og han deler ud af sin indsigt i amerikansk politik med et tilbageblik på de seneste to år.

I november er det to år siden, Donald Trump vandt det amerikanske præsidentvalg, og samtidig skal amerikanerne til stemmeurnerne til  midtvejsvalget. Det plejer at være en vigtig markør for, hvordan det går i amerikansk politik. Donald Trump blev præsident i et kontroversielt og giftigt politisk klima, og siden har han kæmpet for at gennemføre sin politik med svingende succes. Med både grænsemuren, skattelettelser, våbenlovgivning, Ruslands-undersøgelse og kampen mod terrorgruppen Islamisk Stat har Trump nok at se til. Og så stiller vi spørgsmålet: Tager Trump en periode mere som præsident?
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Torsdag, 11. oktober 2018 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Torsdag, 11. oktober 2018 - 19:00

DR journalist Oliver Routhe Skov har boet og rejst i USA i flere år, og han deler ud af sin indsigt i amerikansk politik med et tilbageblik på de seneste to år.

I november er det to år siden, Donald Trump vandt det amerikanske præsidentvalg, og samtidig skal amerikanerne til stemmeurnerne til  midtvejsvalget. Det plejer at være en vigtig markør for, hvordan det går i amerikansk politik.

Donald Trump blev præsident i et kontroversielt og giftigt politisk klima, og siden har han kæmpet for at gennemføre sin politik med svingende succes. Med både grænsemuren, skattelettelser, våbenlovgivning, Ruslands-undersøgelse og kampen mod terrorgruppen Islamisk Stat har Trump nok at se til.

Og så stiller vi spørgsmålet: Tager Trump en periode mere som præsident?

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere