Du er her

tv•2 i thansen Arena

Fredag, 15. marts 2019 - 20:00 til 23:00
Tilføj til kalender 2019-03-15 20:00:00 2019-03-15 23:00:00 Europe/Copenhagen tv•2 i thansen Arena

For første gang i 18-19 år tager tv•2 på tour med en siddende koncert. Og som noget nyt deles koncerten i en akustisk afdeling med snak og en elektrisk afdeling.

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum. Bandet har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth. Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed. En af titlerne på det nye album er: "Er vi glade eller hva". Og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være? Hvis ikke hvorfor så? Og hvordan kommer vi videre? Store temaer der skal et stort voksent orkester til at håndtere :-) Albummet udkommer til efteråret og følges op af en landsomfattende Danmarks turné i 2019. Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling og af samme grund, vil koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum!  
Fredericia Idrætscenter (FIC) detskeri@fredericia.dk false

Tid

Fredag, 15. marts 2019 - 20:00 til 23:00

Pris

Fra 350 kr + gebyr
Fredag, 15. marts 2019 - 20:00

For første gang i 18-19 år tager tv•2 på tour med en siddende koncert. Og som noget nyt deles koncerten i en akustisk afdeling med snak og en elektrisk afdeling.

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum.

Bandet har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed.

En af titlerne på det nye album er: "Er vi glade eller hva".

Og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være?

Hvis ikke hvorfor så?

Og hvordan kommer vi videre?

Store temaer der skal et stort voksent orkester til at håndtere :-)

Albummet udkommer til efteråret og følges op af en landsomfattende Danmarks turné i 2019. Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling og af samme grund, vil koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum!