Du er her

Thomas Ulrik Larsen - Led Zeppelin

Onsdag, 20. marts 2019 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2019-03-20 19:00:00 2019-03-20 21:00:00 Europe/Copenhagen Thomas Ulrik Larsen - Led Zeppelin

Led Zeppelin - Myten og musikken

Der er bands, der er blevet verdensberømte, og så er der dem, der er blevet mytiske. Led Zeppelin er uden tvivl i den sidste kategori,

Bandets musikalske rødder bunder i den afro-amerikanske blues, men de fornyede genren med elementer fra hård rock, folk og alt midt i mellem. Hermed skabte de en lyd, som verden ikke havde hørt før. Leveret på højeste niveau og selv her 50 år efter stadig chokerende vitalt og relevant.  Thomas Ulrik Larsen fortæller den medrivende historie med lyd, billeder og videoklip. Udover at være en kapacitet indenfor formidling af rock-musikken er Thomas selv musiker og har også været medvært på P6 Beat. 
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Onsdag, 20. marts 2019 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

50 kr.
Onsdag, 20. marts 2019 - 19:00

Led Zeppelin - Myten og musikken

Der er bands, der er blevet verdensberømte, og så er der dem, der er blevet mytiske. Led Zeppelin er uden tvivl i den sidste kategori,

Bandets musikalske rødder bunder i den afro-amerikanske blues, men de fornyede genren med elementer fra hård rock, folk og alt midt i mellem. Hermed skabte de en lyd, som verden ikke havde hørt før. Leveret på højeste niveau og selv her 50 år efter stadig chokerende vitalt og relevant. 

Thomas Ulrik Larsen fortæller den medrivende historie med lyd, billeder og videoklip. Udover at være en kapacitet indenfor formidling af rock-musikken er Thomas selv musiker og har også været medvært på P6 Beat. 

Temaer lige nu

Teater: Musical

Fredericia er Danmarks Musical Hovedstad og hjemby for det succesfulde Fredericia Teater og Læs mere