Du er her

Sommerrock 2019

Fredag, 31. maj 2019 - 13:00 til 23:00
Tilføj til kalender 2019-05-31 13:00:00 2019-05-31 23:00:00 Europe/Copenhagen Sommerrock 2019

Vi glæder os vanvittigt til at byde velkommen til Sommerrock 2019 - i år er det 15. gang!

Fredericia Shopping, i samarbejde med EventC og Fredericia Kommune, samt dette års meget lange række af sponsorer, byder jer alle velkommen til årets største byfest. Hvert år prøver vi at lave Sommerrock endnu bedre - og i år er ingen undtagelse. Der er stadig musik over hele byen. Gode danske navne på Rådhusscenen og fantastiske lokale bands på de mindre scener. I år omdannes Midtpunktet til familiezone, så der er også er noget for børnene. Vi laver en markedsgade med forskellige boder ned gennem Vendersgade og i Danmarksgade kan du deltage i konkurrencer om at være dagens bedste på Rodeotyren eller på boksebolden. Butikkerne i Danmarksgade og EventC har sponsoreret flotte præmier. Ved Mairs Café og på Axeltorv finder du drøngod rock og lækker pop i de opbyggede udemiljøer. Der er mad- og drikkeboder i gaderne, åben i alle café'er/restauranter og byens butikker åbner dørene helt til kl. 22.00. Følg med på facebook / Fredericia Shopping og se det fulde program. Vi glæder os til at se jer allesammen til et brag af en SOMMERROCK 2019.   Arrangør: Fredericia Shopping (forening, hvor en lang række af byens butikker/erhverv er medlem)
Fredericia detskeri@fredericia.dk false

Tid

Fredag, 31. maj 2019 - 13:00 til 23:00

Sted

Pris

Gratis

Målgruppe

familie
Fredag, 31. maj 2019 - 13:00

Vi glæder os vanvittigt til at byde velkommen til Sommerrock 2019 - i år er det 15. gang!

Fredericia Shopping, i samarbejde med EventC og Fredericia Kommune, samt dette års meget lange række af sponsorer, byder jer alle velkommen til årets største byfest.

Hvert år prøver vi at lave Sommerrock endnu bedre - og i år er ingen undtagelse. Der er stadig musik over hele byen. Gode danske navne på Rådhusscenen og fantastiske lokale bands på de mindre scener. I år omdannes Midtpunktet til familiezone, så der er også er noget for børnene. Vi laver en markedsgade med forskellige boder ned gennem Vendersgade og i Danmarksgade kan du deltage i konkurrencer om at være dagens bedste på Rodeotyren eller på boksebolden. Butikkerne i Danmarksgade og EventC har sponsoreret flotte præmier.
Ved Mairs Café og på Axeltorv finder du drøngod rock og lækker pop i de opbyggede udemiljøer.

Der er mad- og drikkeboder i gaderne, åben i alle café'er/restauranter og byens butikker åbner dørene helt til kl. 22.00.

Følg med på facebook / Fredericia Shopping og se det fulde program.

Vi glæder os til at se jer allesammen til et brag af en SOMMERROCK 2019.
 

Arrangør: Fredericia Shopping (forening, hvor en lang række af byens butikker/erhverv er medlem)

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere