Du er her

Skumringstime 2018

Mandag, 12. november 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-11-12 19:00:00 2018-11-12 21:00:00 Europe/Copenhagen Skumringstime 2018

Årets tema er Helte i Norden, og årets oplæsningsbog er Islandske konger af Einar Már Guðmundsson.

Det er 22. gang, at Fredericia Bibliotek er med til at markere Nordisk Litteraturuge, hvor der læses højt af den samme litterære tekst på samme tidspunkt over hele Norden. Igen i år arrangeres Skumringstimen i samarbejde med Foreningen Norden. Einar Már Guðmundssons bog Islandske konger er en samling fortællinger om den fi ktive Knudsen-slægt, som bor i det lille fiskersamfund Tangavik. I byens centrum står næsten altid en Knudsen, og byen myldrer af legendariske fyldebøtter, snakkehoveder, mesterfiskere, skibsredere, lurendrejere og matematikgenier. Som sædvanligt vil der også blive pyntet op med levende lys, og der bliver serveret kaffe og hjemmebagt kage. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 8. november til Foreningen Norden: nielsjornkrogh@gmail.com  
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 12. november 2018 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

Gratis
Mandag, 12. november 2018 - 19:00

Årets tema er Helte i Norden, og årets oplæsningsbog er Islandske konger af Einar Már Guðmundsson.

Det er 22. gang, at Fredericia Bibliotek er med til at markere Nordisk Litteraturuge, hvor der læses højt af den samme litterære tekst på samme tidspunkt over hele Norden. Igen i år arrangeres Skumringstimen i samarbejde med Foreningen Norden.

Einar Már Guðmundssons bog Islandske konger er en samling fortællinger om den fi ktive Knudsen-slægt, som bor i det lille fiskersamfund Tangavik. I byens centrum står næsten altid en Knudsen, og byen myldrer af legendariske fyldebøtter, snakkehoveder, mesterfiskere, skibsredere, lurendrejere og matematikgenier.

Som sædvanligt vil der også blive pyntet op med levende lys, og der bliver serveret kaffe og hjemmebagt kage.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 8. november til Foreningen Norden: nielsjornkrogh@gmail.com