Du er her

REJSECAFÉ - CHRISTIANSFELD

Onsdag, 26. august 2020 - 16:30
Tilføj til kalender 2020-08-26 16:30:00 2020-08-26 16:30:00 Europe/Copenhagen REJSECAFÉ - CHRISTIANSFELD

Poul Erik Rosenberg Jespersen fortæller om et stykke levende historie, der som den første by herhjemme kom på UNESCOs verdensarvsliste.

Christiansfeld er som en by, der har sovet tornerosesøvn. Det er en af Danmarks mest helstøbte byer rent arkitektonisk, og samtidig fortæller den en fantastisk historie om en brødremenighed, der havde store visioner. Byen opstod ud af en tidlig reformation og huser stadig sin menighed, der udfylder de rammer, byen giver.   Covid-19 epidemien betyder krav om afstand mellem deltagere ved arrangementer. Derfor er det nødvendigt at have billet, for at deltage i denne rejsecafé.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Onsdag, 26. august 2020 - 16:30

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

Gratis
Onsdag, 26. august 2020 - 16:30

Poul Erik Rosenberg Jespersen fortæller om et stykke levende historie, der som den første by herhjemme kom på UNESCOs verdensarvsliste.

Christiansfeld er som en by, der har sovet tornerosesøvn. Det er en af Danmarks mest helstøbte byer rent arkitektonisk, og samtidig fortæller den en fantastisk historie om en brødremenighed, der havde store visioner.

Byen opstod ud af en tidlig reformation og huser stadig sin menighed, der udfylder de rammer, byen giver.

 

Covid-19 epidemien betyder krav om afstand mellem deltagere ved arrangementer. Derfor er det nødvendigt at have billet, for at deltage i denne rejsecafé.

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere

Musik: Jazz

Fredericia summer af livemusik og Jazz er ingen undtagelse. Kom til koncert på vores lokale Læs mere