Du er her

Queen Machine Live 2019

Queen Machine - Live 2019

Fredag, 22. februar 2019 - 20:00 til 22:30
Tilføj til kalender 2019-02-22 20:00:00 2019-02-22 22:30:00 Europe/Copenhagen Queen Machine - Live 2019

Queen Machines lover et brag af et show på Fredericia Teater

Glæd jer til en episk koncert helt i Queens ånd. Fredag den 22. februar 2019 på Fredericia Teater kan I igen opleve Queen Machine gå på scenen med et helt nyt show, der musikalsk og visuelt er fornyet, forbedret og forstærket for at give publikum en endnu mere storslået koncertoplevelse. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen. Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.   Unummererede ståpladser på gulvet og unummererede siddepladser på balkon.
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia Fredericia Teater detskeri@fredericia.dk false

Tid

Fredag, 22. februar 2019 - 20:00 til 22:30

Fredericia Teater er med til at sætte hele Trekantsområdet på landkortet. Med flere end 160.000 publikummer på en sæson nyder hele området godt af teatrets stigende popularitet. Fredericia Teaters succes skyldes blandt andet, at teatret med sin innovative tilgang til at producere vedkommende og banebrydende musicals formår at tiltrække et stort publikum fra hele landet.

Pris

275 kr. + gebyr
Fredag, 22. februar 2019 - 20:00

Queen Machines lover et brag af et show på Fredericia Teater

Glæd jer til en episk koncert helt i Queens ånd.

Fredag den 22. februar 2019 på Fredericia Teater kan I igen opleve Queen Machine gå på scenen med et helt nyt show, der musikalsk og visuelt er fornyet, forbedret og forstærket for at give publikum en endnu mere storslået koncertoplevelse.

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

 

Unummererede ståpladser på gulvet og unummererede siddepladser på balkon.