Du er her

Livestreaming: Ig Nobel Prize - First laugh, then think

Tirsdag, 14. april 2020 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2020-04-14 19:00:00 2020-04-14 21:00:00 Europe/Copenhagen Livestreaming: Ig Nobel Prize - First laugh, then think

Livestreaming direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet. Foredraget afholdes på engelsk.

Den alternative Nobelpris, Ig Nobel Prize, uddeles hvert år i oktober ved en ceremoni på Harvard Universitet. Prisen hædrer bedrifter, der ’først får folk til at le, derefter til at tænke’. Målet er at fejre det usædvanlige, hædre det fantasifulde og anspore til interesse for videnskab, medicin og teknologi. Kom med til et humoristisk kig ind i en prisvindende forskning, der både er kreativ, utrolig og bizar - men stadig seriøs. Mød grundlæggeren af Ig Nobelprisen, Marc Abrahams, og tre prisvindere, der alle giver os et indblik i netop deres mærkværdige forskningsfelt. Tilmelding er ikke nødvendig. I samarbejde med Fredericia Gymnasium.
Fredericia Gymnasium og HF Kursus detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 14. april 2020 - 19:00 til 21:00

Pris

Gratis

Målgruppe

Voksne
Tirsdag, 14. april 2020 - 19:00

Livestreaming direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet. Foredraget afholdes på engelsk.

Den alternative Nobelpris, Ig Nobel Prize, uddeles hvert år i oktober ved en ceremoni på Harvard Universitet. Prisen hædrer bedrifter, der ’først får folk til at le, derefter til at tænke’. Målet er at fejre det usædvanlige, hædre det fantasifulde og anspore til interesse for videnskab, medicin og teknologi.

Kom med til et humoristisk kig ind i en prisvindende forskning, der både er kreativ, utrolig og bizar - men stadig seriøs. Mød grundlæggeren af Ig Nobelprisen, Marc Abrahams, og tre prisvindere, der alle giver os et indblik i netop deres mærkværdige forskningsfelt.

Tilmelding er ikke nødvendig.

I samarbejde med Fredericia Gymnasium.

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere