Du er her

Live Transmission - The Other Munch

Mandag, 25. marts 2019 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2019-03-25 19:00:00 2019-03-25 21:00:00 Europe/Copenhagen Live Transmission - The Other Munch

Kom med til DOX:DIREKTE - dokumentarfilm, og efterfølgende samtale mellem Karl Ove Knausgaard, Joachim Trier og Emil Trier. Det hele transmitteres live fra Den sorte Diamant.

I  2017 blev den anmelderroste forfatter Karl Ove Knausgård bedt om at gæste-kuratere en Edvard Munch-udstilling på Munchmuseet i Oslo. Den medrivende dokumentar The Other Munch følger Knausgård, mens han i selskab med instruktør Joachim Trier besøger steder, der har haft stor betydning for den priste norske malers liv, for at søge indsigt i hans fantasi og visioner. Knausgårds analyse af Munch viser sig at være højst uortodoks, og Trier forsøger at drage paralleller mellem Munch på den ene side og Knausgårds egne litterære projekter på den anden, hvilket resulterer i et dobbeltportræt af to af Norges mest indflydelsesrige kunstnere. Efter filmen vil der være en samtale mellem Karl Ove Knausgård og Joachim Trier samt filmens instruktør Emil Trier.  Det er gratis at deltage i arrangementet, men nødvendigt at have billet.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 25. marts 2019 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

gratis
Mandag, 25. marts 2019 - 19:00

Kom med til DOX:DIREKTE - dokumentarfilm, og efterfølgende samtale mellem Karl Ove Knausgaard, Joachim Trier og Emil Trier. Det hele transmitteres live fra Den sorte Diamant.

I  2017 blev den anmelderroste forfatter Karl Ove Knausgård bedt om at gæste-kuratere en Edvard Munch-udstilling på Munchmuseet i Oslo. Den medrivende dokumentar The Other Munch følger Knausgård, mens han i selskab med instruktør Joachim Trier besøger steder, der har haft stor betydning for den priste norske malers liv, for at søge indsigt i hans fantasi og visioner.

Knausgårds analyse af Munch viser sig at være højst uortodoks, og Trier forsøger at drage paralleller mellem Munch på den ene side og Knausgårds egne litterære projekter på den anden, hvilket resulterer i et dobbeltportræt af to af Norges mest indflydelsesrige kunstnere.

Efter filmen vil der være en samtale mellem Karl Ove Knausgård og Joachim Trier samt filmens instruktør Emil Trier. 

Det er gratis at deltage i arrangementet, men nødvendigt at have billet.

Temaer lige nu

Teater: Musical

Fredericia er Danmarks Musical Hovedstad og hjemby for det succesfulde Fredericia Teater og Læs mere