Du er her

Live streaming - Nydelse

Tirsdag, 19. februar 2019 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2019-02-19 19:00:00 2019-02-19 21:00:00 Europe/Copenhagen Live streaming - Nydelse

Offentlige Foredrag i Naturvidenskab' livestreames direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til Auditoriet på Fredericia Gymnasium

Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.  Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser. Hør om hvad der foregår i hjernen, når vi føler nydelse, og hvordan det har sikret vores overlevelse. Det er gratis at deltage og man skal ikke have billet. Arrangeret i samarbejde med Fredericia Gymnasium.
Fredericia Gymnasium detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 19. februar 2019 - 19:00 til 21:00

Pris

gratis
Tirsdag, 19. februar 2019 - 19:00

Offentlige Foredrag i Naturvidenskab' livestreames direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til Auditoriet på Fredericia Gymnasium

Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres. 

Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser.

Hør om hvad der foregår i hjernen, når vi føler nydelse, og hvordan det har sikret vores overlevelse.
Det er gratis at deltage og man skal ikke have billet.

Arrangeret i samarbejde med Fredericia Gymnasium.