Du er her

Lars Lilholt Band på Kastellet

Lørdag, 6. juli 2019 - 19:30 til 22:00
Tilføj til kalender 2019-07-06 19:30:00 2019-07-06 22:00:00 Europe/Copenhagen Lars Lilholt Band på Kastellet

Den 6. juli byder Lars Lilholt Band til fest på Kastellet Fredericia

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2019 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark. Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet....og med stort fremmøde til samtlige koncerter. Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet. I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2019 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. ”Gedens Tænder” i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!
Bajonetten 11, 7000 Fredericia Kastellet detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 6. juli 2019 - 19:30 til 22:00

Sted

I dag bliver kastellet brugt af mange som et sted til gåture og picnic, men også som tivoliplads og sportsplads for Købmagergades skole. Kastellet ligger i skønne omgivelser i centrum af Fredericia med udsigt udover Lillebælt. 

Kastellets historie

Et kastel er en fæstning i fæstningen. Et sted hvor man kan trække sig tilbage og yde et sidste henholdende forsvar, hvis hovedfæstningen ikke kan holdes. Kastellet i Fredericia var begunstiget af, at tropper hurtigt kunne undvige til Fyn. I 1848 indledtes Treårskrigen. Fæstningen var forsømt og overgav sig uden kamp, da de slesvig-holstenske oprørere første gang trængte op i Jylland. Da det tyske flag blev hejst over kastellet, forsøgte danske orlogsfartøjer fra Lillebælt at skyde det ned, men ramte i stedet krudtmagasinet, som sammen med de omliggende bygninger blev sprængt. Øjenvidner fra dengang har skildret eksplosionen som meget voldsom. Den kunne høres og mærkes overalt i byen. Kastellet blev benyttet som tilflugtssted for en stor del af byens befolkning, som ikke var flygtet til Fyn i både 1. og 2. Slesvigske krig Kastellet forblev militært område til 1937, men har nu samme status, som resten af volden. 

 

Pris

Fra kr. 275 + gebyr

Målgruppe

Alle
Lørdag, 6. juli 2019 - 19:30

Den 6. juli byder Lars Lilholt Band til fest på Kastellet Fredericia

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2019 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.

Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store.

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet....og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2019 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. ”Gedens Tænder” i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!