Du er her

Lars Lilholt Band

Torsdag, 6. maj 2021 - 20:00 til 22:00
Tilføj til kalender 2021-05-06 20:00:00 2021-05-06 22:00:00 Europe/Copenhagen Lars Lilholt Band

Lars Lilholt Band er en institution på den danske live-scene og den 6. maj kan du opleve dem på Fredericia Teater

Siden 1983 har de hvert år i sommerperioden turneret landet rundt, – dog med undtagelse af sommeren 2020, da vi alle blev ramt af Corona-pandemien. Nu samler Lars igen hele bandet for blot 3 eksklusive koncerter i forbindelse med udgivelse af nyt album. Dette nye album er blevet til under sommerens nedlukning og blev udsendt i midten af marts. Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik. I foråret 2018 udgav Lars Lilholt Band det meget anmelderroste album, Drømmefanger. Drømmefanger-turnéen tog igen bandet rundt i det ganske land, …og det førte til endnu en udgivelse, nemlig dobbelt albummet LIVE PÅ SMUKFEST som udkom i efteråret 2019. I sætlisten i 2021 finder man altid sange fra Lilholts efterhånden kæmpe store bagkatalog. I koncerterne vil der også komme sange fra det nye album, samt fra forrige udgivelse,“Drømmefanger”. Hør sange som bl.a. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med de store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed og Onkel Christian ! Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !
Fredericia Teater detskeri@fredericia.dk false

Tid

Torsdag, 6. maj 2021 - 20:00 til 22:00

Pris

395 kr + gebyr
Torsdag, 6. maj 2021 - 20:00

Lars Lilholt Band er en institution på den danske live-scene og den 6. maj kan du opleve dem på Fredericia Teater

Siden 1983 har de hvert år i sommerperioden turneret landet rundt, – dog med undtagelse af sommeren 2020, da vi alle blev ramt af Corona-pandemien.

Nu samler Lars igen hele bandet for blot 3 eksklusive koncerter i forbindelse med udgivelse af nyt album. Dette nye album er blevet til under sommerens nedlukning og blev udsendt i midten af marts.

Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik.

I foråret 2018 udgav Lars Lilholt Band det meget anmelderroste album, Drømmefanger. Drømmefanger-turnéen tog igen bandet rundt i det ganske land, …og det førte til endnu en udgivelse, nemlig dobbelt albummet LIVE PÅ SMUKFEST som udkom i efteråret 2019.

I sætlisten i 2021 finder man altid sange fra Lilholts efterhånden kæmpe store bagkatalog. I koncerterne vil der også komme sange fra det nye album, samt fra forrige udgivelse,“Drømmefanger”. Hør sange som bl.a. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med de store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed og Onkel Christian !

Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere