Du er her

Knitting by Kaae

Mandag, 26. november 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-11-26 19:00:00 2018-11-26 21:00:00 Europe/Copenhagen Knitting by Kaae

Giv dit traditionelle, skandinaviske flerfarvestrik et strejf af Bollywood.

I Charlotte Kaaes bog Krydret strik er der masser af ideer til, hvordan man kombinerer traditionel fl erfarvestrik med glimmer og glitter inspireret af de farverige Bollywoodfilm. Denne aften lægger vi den traditionelle skandinaviske stil på hylden og får en række fif til, og øvelse i, hvordan vi kan dyrke farveglæden og den maksimalistiske stil ved at pifte den traditionelle flerfarvestrik op med flotte farver og pynt. Charlotte Kaae er forfatter, strikkedesigner og underviser og har grundlagt bloggen Knitting by Kaae. Siden 2007 har hun udgivet strikkeopskrifter på nettet. HUSKELISTE Hvis du vil deltage i aftenens små øvelser, skal du medbringe: Garnrester i mindst 6 farver (ikke sort, hvid, brun og grå) 12 tøjklemmer i træ Strikkeprøve i flerfarvestrik Evt. noget gammelt flerfarvestrik der kan dekoreres på Saks, nål og tråd Perler/pailletter til pynt
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 26. november 2018 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Mandag, 26. november 2018 - 19:00

Giv dit traditionelle, skandinaviske flerfarvestrik et strejf af Bollywood.

I Charlotte Kaaes bog Krydret strik er der masser af ideer til, hvordan man kombinerer traditionel fl erfarvestrik med glimmer og glitter inspireret af de farverige Bollywoodfilm.
Denne aften lægger vi den traditionelle skandinaviske stil på hylden og får en række fif til, og øvelse i, hvordan vi kan dyrke farveglæden og den maksimalistiske stil ved at pifte den traditionelle flerfarvestrik op med flotte farver og pynt.

Charlotte Kaae er forfatter, strikkedesigner og underviser og har grundlagt bloggen Knitting by Kaae. Siden 2007 har hun udgivet strikkeopskrifter på nettet.

HUSKELISTE

Hvis du vil deltage i aftenens små øvelser, skal du medbringe:

Garnrester i mindst 6 farver (ikke sort, hvid, brun og grå)
12 tøjklemmer i træ
Strikkeprøve i flerfarvestrik
Evt. noget gammelt flerfarvestrik der kan dekoreres på
Saks, nål og tråd
Perler/pailletter til pynt