Du er her

Kim Larsen & Kjukken

Kim Larsen & Kjukken i Kastellet

Lørdag, 18. august 2018 - 20:30
Tilføj til kalender 2018-08-18 20:30:00 2018-08-18 20:30:00 Europe/Copenhagen Kim Larsen & Kjukken i Kastellet

Oplev Kim Larsen & Kjukken til en kæmpe koncert i de smukke omgivelser i Kastellet.

Sommerturné 2018 Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige. Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier og dermed udgør et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur. Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 - der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år - har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl.  Med Kjukken i over 20 år Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer). Links til officielle videoer Moder Jord: https://youtu.be/aY6-RjJBqhs Nostalgi: https://youtu.be/KMy5Zd1bFXQ All The Things We Said: https://youtu.be/R8IVErRetbo Pladsen åbner kl. 18:30. Koncerten starter kl. 20:30.
Bajonetten 11, 7000 Fredericia Kastellet detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 18. august 2018 - 20:30

Sted

I dag bliver kastellet brugt af mange som et sted til gåture og picnic, men også som tivoliplads og sportsplads for Købmagergades skole. Kastellet ligger i skønne omgivelser i centrum af Fredericia med udsigt udover Lillebælt. 

Kastellets historie

Et kastel er en fæstning i fæstningen. Et sted hvor man kan trække sig tilbage og yde et sidste henholdende forsvar, hvis hovedfæstningen ikke kan holdes. Kastellet i Fredericia var begunstiget af, at tropper hurtigt kunne undvige til Fyn. I 1848 indledtes Treårskrigen. Fæstningen var forsømt og overgav sig uden kamp, da de slesvig-holstenske oprørere første gang trængte op i Jylland. Da det tyske flag blev hejst over kastellet, forsøgte danske orlogsfartøjer fra Lillebælt at skyde det ned, men ramte i stedet krudtmagasinet, som sammen med de omliggende bygninger blev sprængt. Øjenvidner fra dengang har skildret eksplosionen som meget voldsom. Den kunne høres og mærkes overalt i byen. Kastellet blev benyttet som tilflugtssted for en stor del af byens befolkning, som ikke var flygtet til Fyn i både 1. og 2. Slesvigske krig Kastellet forblev militært område til 1937, men har nu samme status, som resten af volden. 

 

Pris

400 kr. inkl. gebyr
Lørdag, 18. august 2018 - 20:30

Oplev Kim Larsen & Kjukken til en kæmpe koncert i de smukke omgivelser i Kastellet.

Sommerturné 2018
Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige.

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier og dermed udgør et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 - der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år - har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl. 

Med Kjukken i over 20 år
Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Links til officielle videoer
Moder Jord: https://youtu.be/aY6-RjJBqhs

Nostalgi: https://youtu.be/KMy5Zd1bFXQ

All The Things We Said: https://youtu.be/R8IVErRetbo


Pladsen åbner kl. 18:30.
Koncerten starter kl. 20:30.