Du er her

Katinka: Et hus af krop

Torsdag, 7. februar 2019 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2019-02-07 19:00:00 2019-02-07 21:00:00 Europe/Copenhagen Katinka: Et hus af krop

Katinka fortæller om sine digte og sine inspirationskilder - og har sin ukulele med under armen.

Katinka Bjerregaard er sangskriver og forsanger i bandet Katinka og forfatter til digtsamlingen Et hus af krop. Og Katinka kan noget med ord… I forordet til bogen skriver hun, at hun har samlet på ord og rim, siden hun var barn, hvor hun drømte om at blive enke, digter eller sanger. Katinka leger med sproget, skærer ind til benet og evner at fortælle store og små historier på få linjer. Hun tager os med indenfor til fyldte askebægre og nedrullede persienner. Hun indvier os i kærestesorger, ensomhed, længsel og falske forhåbninger. Men det er ikke depressionsfremkaldende eller drivende af selvmedlidenhed. Der er smerte, men også drømme, håb og kærlighed. Mød Katinka på Fredericia Bibliotek, hvor hun fortæller om digtenes tilblivelse, sine inspirationskilder og kroppen som tema og udtryksform. Hun medbringer sin ukulele og fortolker et par af teksterne akustisk Denne aften er der også mulighed for at vinde et eksemplar af Katinkas digtsamling. Vi udlodder fem eksemplarer, så gem din entrébillet.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Torsdag, 7. februar 2019 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Torsdag, 7. februar 2019 - 19:00

Katinka fortæller om sine digte og sine inspirationskilder - og har sin ukulele med under armen.

Katinka Bjerregaard er sangskriver og forsanger i bandet Katinka og forfatter til digtsamlingen Et hus af krop.

Og Katinka kan noget med ord… I forordet til bogen skriver hun, at hun har samlet på ord og rim, siden hun var barn, hvor hun drømte om at blive enke, digter eller sanger.

Katinka leger med sproget, skærer ind til benet og evner at fortælle store og små historier på få linjer. Hun tager os med indenfor til fyldte askebægre og nedrullede persienner. Hun indvier os i kærestesorger, ensomhed, længsel og falske forhåbninger. Men det er ikke depressionsfremkaldende eller drivende af selvmedlidenhed. Der er smerte, men også drømme, håb og kærlighed.

Mød Katinka på Fredericia Bibliotek, hvor hun fortæller om digtenes tilblivelse, sine inspirationskilder og kroppen som tema og udtryksform. Hun medbringer sin ukulele og fortolker et par af teksterne akustisk

Denne aften er der også mulighed for at vinde et eksemplar af Katinkas digtsamling. Vi udlodder fem eksemplarer, så gem din entrébillet.