Du er her

Kære Zoe Ukhona // Pelle Hvenegaard

Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-10-22 19:00:00 2018-10-22 21:00:00 Europe/Copenhagen Kære Zoe Ukhona // Pelle Hvenegaard

Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe.

Med udgangspunkt i bogen Kære Zoe Ukhona fortæller Pelle Hvenegaard ærligt OG rørende om de seks år der gik, fra han mødte sin kone Caroline på en blind date, til de endelig blev forældre. Instinktivt vidste de fra starten, at de skulle være forældre sammen, men de vidste ikke hvor svært, det  ville blive. Pelle Hvenegaard fortæller blandt andet om at opdage at berømmelse, indflydelse, penge og frihed ikke nødvendigvis er opskriften på lykke. Det er historien om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og hvordan det er, når opkaldet så endelig kommer, og man endelig kan holde sin lille pige i armene.   Perhaps Salen, Fredericia Teater​Arrangeret af Fredericia Bibliotek  
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia Fredericia Teater detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00 til 21:00

Fredericia Teater er med til at sætte hele Trekantsområdet på landkortet. Med flere end 160.000 publikummer på en sæson nyder hele området godt af teatrets stigende popularitet. Fredericia Teaters succes skyldes blandt andet, at teatret med sin innovative tilgang til at producere vedkommende og banebrydende musicals formår at tiltrække et stort publikum fra hele landet.

Pris

80 kr.
Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00

Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe.

Med udgangspunkt i bogen Kære Zoe Ukhona fortæller Pelle Hvenegaard ærligt OG rørende om de seks år der gik, fra han mødte sin kone Caroline på en blind date, til de endelig blev forældre. Instinktivt vidste de fra starten, at de skulle være forældre sammen, men de vidste ikke hvor svært, det  ville blive. Pelle Hvenegaard fortæller blandt andet om at opdage at berømmelse, indflydelse, penge og frihed ikke nødvendigvis er opskriften på lykke.

Det er historien om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og hvordan det er, når opkaldet så endelig kommer, og man endelig kan holde sin lille pige i armene.

 

Perhaps Salen, Fredericia Teater

​Arrangeret af Fredericia Bibliotek  

Temaer lige nu

Børn

Fredericia vrimler med aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Se en oversigt over kommende Læs mere