Du er her

Kære Zoe Ukhona // Pelle Hvenegaard

Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-10-22 19:00:00 2018-10-22 21:00:00 Europe/Copenhagen Kære Zoe Ukhona // Pelle Hvenegaard

Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe.

Med udgangspunkt i bogen Kære Zoe Ukhona fortæller Pelle Hvenegaard ærligt OG rørende om de seks år der gik, fra han mødte sin kone Caroline på en blind date, til de endelig blev forældre. Instinktivt vidste de fra starten, at de skulle være forældre sammen, men de vidste ikke hvor svært, det  ville blive. Pelle Hvenegaard fortæller blandt andet om at opdage at berømmelse, indflydelse, penge og frihed ikke nødvendigvis er opskriften på lykke. Det er historien om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og hvordan det er, når opkaldet så endelig kommer, og man endelig kan holde sin lille pige i armene.   Perhaps Salen, Fredericia Teater​Arrangeret af Fredericia Bibliotek  
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00 til 21:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Mandag, 22. oktober 2018 - 19:00

Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe.

Med udgangspunkt i bogen Kære Zoe Ukhona fortæller Pelle Hvenegaard ærligt OG rørende om de seks år der gik, fra han mødte sin kone Caroline på en blind date, til de endelig blev forældre. Instinktivt vidste de fra starten, at de skulle være forældre sammen, men de vidste ikke hvor svært, det  ville blive. Pelle Hvenegaard fortæller blandt andet om at opdage at berømmelse, indflydelse, penge og frihed ikke nødvendigvis er opskriften på lykke.

Det er historien om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og hvordan det er, når opkaldet så endelig kommer, og man endelig kan holde sin lille pige i armene.

 

Perhaps Salen, Fredericia Teater

​Arrangeret af Fredericia Bibliotek