Du er her

Juletræets hemmelighed // Børneteater, Randers Egnsteater

Lørdag, 24. november 2018 - 10:30 til 11:15
Tilføj til kalender 2018-11-24 10:30:00 2018-11-24 11:15:00 Europe/Copenhagen Juletræets hemmelighed // Børneteater, Randers Egnsteater

En musikalsk og meget stemningsfuld juleforestilling med Randers Egnsteater.

Noget af det bedste ved juletræet er, at man kan danse rundt om det. De små børn lærer hurtigt at trave i rundskreds med de voksne i hånden og synge med på gentagelserne i julesangene, mens de samtidig holder øje med yndlingsenglen eller den skæve nisse på træet. Det er denne fascination, Randers Egnsteater rammer så fint i forestillingen om juletræets hemmelighed. Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ny ting følger en bid af historien om en dejlig juleaften fra dengang, hun var barn. Hør om, hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. ​Alder: 2-5 år. Forestillingen varer ca. 35 min., og både børn og voksne skal have billet for at se med.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 24. november 2018 - 10:30 til 11:15

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

30 kr.
Lørdag, 24. november 2018 - 10:30

En musikalsk og meget stemningsfuld juleforestilling med Randers Egnsteater.

Noget af det bedste ved juletræet er, at man kan danse rundt om det. De små børn lærer hurtigt at trave i rundskreds med de voksne i hånden og synge med på gentagelserne i julesangene, mens de samtidig holder øje med yndlingsenglen eller den skæve nisse på træet. Det er denne fascination, Randers Egnsteater rammer så fint i forestillingen om juletræets hemmelighed.
Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ny ting følger en bid af historien om en dejlig juleaften fra dengang, hun var barn. Hør om, hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.

​Alder: 2-5 år. Forestillingen varer ca. 35 min., og både børn og voksne skal have billet for at se med.