Du er her

Hyldest til Kim Larsen

Lørdag, 29. maj 2021 - 20:30 til 23:00
Tilføj til kalender 2021-05-29 20:30:00 2021-05-29 23:00:00 Europe/Copenhagen Hyldest til Kim Larsen

Kom og hør lokale kunstnere hylde Kim Larsen 

Sidste år kunne Kim Larsen være fyldt 75 år. Det nåede han desværre ikke, men den 29. maj på Fredericia Teater vil lokale musikere gøre deres bedste for at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi sammen kan mindes og hylde Kim Larsen og den fantastiske sangskat, han har efterladt os. Vi kender alle sangene og aftenen byder på hele tre forskellige kunstnere, der hver især vil give deres bud på en hyldest til Kim Larsen. Nicklas Ejby starter ud og kommer med sin guitar og hylder Kim Larsen på sin helt egen måde. Den næste på scenen er Mads Æbeløe. Sidst men ikke mindst er Midt om Natten selvfølgelig også med til hyldestkoncerten. Midt om Natten har eksisteret siden 1997 og med kærlighed og respekt for både sangene og Kim Larsen leverer de gang på gang koncerter, der er både autentiske, intense og meget tæt på den ægte vare. Det bliver en aften med kærligheden til Kim Larsens sange i fokus. En aften hvor tankerne kan flyve tilbage og mindes den 18.08.2018 på Kastellet, som blev en af Kim Larsens allersidste koncerter. Vi glæder os til at mindes sammen med jer.
Fredericia Teater detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 29. maj 2021 - 20:30 til 23:00

Pris

225 kr + gebyr
Lørdag, 29. maj 2021 - 20:30

Kom og hør lokale kunstnere hylde Kim Larsen 

Sidste år kunne Kim Larsen være fyldt 75 år. Det nåede han desværre ikke, men den 29. maj på Fredericia Teater vil lokale musikere gøre deres bedste for at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi sammen kan mindes og hylde Kim Larsen og den fantastiske sangskat, han har efterladt os.

Vi kender alle sangene og aftenen byder på hele tre forskellige kunstnere, der hver især vil give deres bud på en hyldest til Kim Larsen.

Nicklas Ejby starter ud og kommer med sin guitar og hylder Kim Larsen på sin helt egen måde.

Den næste på scenen er Mads Æbeløe.

Sidst men ikke mindst er Midt om Natten selvfølgelig også med til hyldestkoncerten. Midt om Natten har eksisteret siden 1997 og med kærlighed og respekt for både sangene og Kim Larsen leverer de gang på gang koncerter, der er både autentiske, intense og meget tæt på den ægte vare.

Det bliver en aften med kærligheden til Kim Larsens sange i fokus. En aften hvor tankerne kan flyve tilbage og mindes den 18.08.2018 på Kastellet, som blev en af Kim Larsens allersidste koncerter.

Vi glæder os til at mindes sammen med jer.

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere