Du er her

Hvorfor ældes vi? : Livestreaming

Tirsdag, 6. november 2018 - 18:45 til 21:00
Tilføj til kalender 2018-11-06 18:45:00 2018-11-06 21:00:00 Europe/Copenhagen Hvorfor ældes vi? : Livestreaming

Vi streamer direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til Auditoriet på Fredericia Gymnasium.

Lektor i aldringens molekylærbiologi Tinna V. Stevnsner og lektor i biogerontologi Suresh Rattan fortæller om de mekanismer, der bestemmer, hvorfor vi ældes forskelligt, samt hvordan vi sikrer os en alderdom med god livskvalitet. En del af foredraget er på letforståeligt engelsk, men alle illustrationer og tekster er på dansk. Forskningen har vist, at der ligger flere fælles mekanismer bag aldring, men det er bemærkelsesværdigt, hvor forskelligt alderen påvirker hvert enkelt individ. Nogle mennesker er både psykisk og fysisk friske til det sidste, mens andres vej mod livets ende præges af sygdom allerede tidligt i alderdommen. Kan den nyeste molekylære forskning i aldring give os koden til et langt og sundt liv? Hør om de nyeste forskningsmetoder og resultater inden for den molekylære aldringsforskning. Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskaben. Niveauet er højt, og man bliver udfordret, men man kan få udbytte af alle foredrag uanset faglige forudsætninger. Foredraget livestreames direkte til Auditoriet på Fredericia Gymnasium fra kl. 18.45 og varer omkring to timer. Arrangeret af Fredericia Bibliotek og Fredericia Gymnasium
Fredericia Gymnasium detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 6. november 2018 - 18:45 til 21:00

Pris

Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig
Tirsdag, 6. november 2018 - 18:45

Vi streamer direkte fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til Auditoriet på Fredericia Gymnasium.

Lektor i aldringens molekylærbiologi Tinna V. Stevnsner og lektor i biogerontologi Suresh Rattan fortæller om de mekanismer, der bestemmer, hvorfor vi ældes forskelligt, samt hvordan vi sikrer os en alderdom med god livskvalitet. En del af foredraget er på letforståeligt engelsk, men alle illustrationer og tekster er på dansk.

Forskningen har vist, at der ligger flere fælles mekanismer bag aldring, men det er bemærkelsesværdigt, hvor forskelligt alderen påvirker hvert enkelt individ. Nogle mennesker er både psykisk og fysisk friske til det sidste, mens andres vej mod livets ende præges af sygdom allerede tidligt i alderdommen. Kan den nyeste molekylære forskning i aldring give os koden til et langt og sundt liv? Hør om de nyeste forskningsmetoder og resultater inden for den molekylære aldringsforskning.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kommer du tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskaben. Niveauet er højt, og man bliver udfordret, men man kan få udbytte af alle foredrag uanset faglige forudsætninger.

Foredraget livestreames direkte til Auditoriet på Fredericia Gymnasium fra kl. 18.45 og varer omkring to timer.

Arrangeret af Fredericia Bibliotek og Fredericia Gymnasium