Du er her

Hvam og Øgendahl - Det gode Selskab

Lørdag, 18. maj 2019 - 19:00 til 21:00
Tilføj til kalender 2019-05-18 19:00:00 2019-05-18 21:00:00 Europe/Copenhagen Hvam og Øgendahl - Det gode Selskab

Hvam og Øgendahl er en helt ny kombi: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster.

Det gode selskab - en stand-up comedy tur drevet af begejstring Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed. Frank : ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..” Mick : ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt. Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019. Mick : ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med... eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt.” Frank supplerer : ”ja det gør så!”
detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 18. maj 2019 - 19:00 til 21:00

Pris

Fra 295 kr + gebyr
Lørdag, 18. maj 2019 - 19:00

Hvam og Øgendahl er en helt ny kombi: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster.

Det gode selskab - en stand-up comedy tur drevet af begejstring

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.

Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Frank : ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick : ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick : ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med... eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt.”

Frank supplerer : ”ja det gør så!”

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere