Du er her

Guitar Rebels - The Volbeat Tribute

Guitar Rebels - The Volbeat Tribute

Lørdag, 9. november 2019 - 20:00 til 22:00
Tilføj til kalender 2019-11-09 20:00:00 2019-11-09 22:00:00 Europe/Copenhagen Guitar Rebels - The Volbeat Tribute

Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands og nu kan de opleves i Eksercerhuset.

De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt - og den 7. november gør de det i Eksercerhuset i Fredericia. Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk. Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.” Guitar Rebels skruer i den grad op for “The Sound of VOLBEAT“, og giver rig mulighed for fællessang på de kendte Volbeat-klassikere, samtidig med at de formår at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over. Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen. You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat!
Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia Eksercerhuset detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 9. november 2019 - 20:00 til 22:00

Pris

150 kr.
Lørdag, 9. november 2019 - 20:00

Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands og nu kan de opleves i Eksercerhuset.

De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt - og den 7. november gør de det i Eksercerhuset i Fredericia.


Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk. Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”


Guitar Rebels skruer i den grad op for “The Sound of VOLBEAT“, og giver rig mulighed for fællessang på de kendte Volbeat-klassikere, samtidig med at de formår at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over.


Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen.


You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat!

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere

Musik: Jazz

Fredericia summer af livemusik og Jazz er ingen undtagelse. Kom til koncert på vores lokale Læs mere