Du er her

Frådende isbjørne og eksploderende hvaler // Abdi Hedayat

Tirsdag, 16. oktober 2018 - 10:30 til 12:00
Tilføj til kalender 2018-10-16 10:30:00 2018-10-16 12:00:00 Europe/Copenhagen Frådende isbjørne og eksploderende hvaler // Abdi Hedayat

I København ligger et af de ældste naturhistoriske museer i verden med en gigantisk samling af botaniske, zoologiske og geologiske genstande.

Her findes insekter på nåle, vævsprøver på frost, tørrede planter, nedfaldne meteoritter, udstoppede krokodiller, dybhavsfisk i alkohol og komplette hvalskeletter, indsamlet gennem de sidste 400 år. Abdi Hedayat er uddannet konservator fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole. Han har været ansat på Statens Naturhistoriske Museum siden 2001, hvor han har skeletteret sig igennem det meste af dyreriget: Fra spidsmus og krokodiller til trafikdræbte oddere og strandede hvaler. Når der skyller en hval op på Danmarks kyst, eller der pludselig dratter en ulv om i en jysk skov, så er det Abdi Hedayat man ringer til. Kom og hør ham fortælle om sit arbejde, om indsamlingsture, og om hvad man skal bruge 8000 m2 døde dyr til. For børn fra 6 år. Arrangementet varer cirka 1½ time. Både børn og voksne skal have billet for at være med.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 16. oktober 2018 - 10:30 til 12:00

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

30 kr
Tirsdag, 16. oktober 2018 - 10:30

I København ligger et af de ældste naturhistoriske museer i verden med en gigantisk samling af botaniske, zoologiske og geologiske genstande.

Her findes insekter på nåle, vævsprøver på frost, tørrede planter, nedfaldne meteoritter, udstoppede krokodiller, dybhavsfisk i alkohol og komplette hvalskeletter, indsamlet gennem de sidste 400 år.

Abdi Hedayat er uddannet konservator fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole. Han har været ansat på Statens Naturhistoriske Museum siden 2001, hvor han har skeletteret sig igennem det meste af dyreriget: Fra spidsmus og krokodiller til trafikdræbte oddere og strandede hvaler.

Når der skyller en hval op på Danmarks kyst, eller der pludselig dratter en ulv om i en jysk skov, så er det Abdi Hedayat man ringer til. Kom og hør ham fortælle om sit arbejde, om indsamlingsture, og om hvad man skal bruge 8000 m2 døde dyr til.

For børn fra 6 år. Arrangementet varer cirka 1½ time. Både børn og voksne skal have billet for at være med.