Du er her

Bogcafé - læsetips og inspiration

Tirsdag, 5. februar 2019 - 16:30 til 17:30
Tilføj til kalender 2019-02-05 16:30:00 2019-02-05 17:30:00 Europe/Copenhagen Bogcafé - læsetips og inspiration

Kom og bliv inspireret til gode læseoplevelser, når vi endnu engang slår dørene op til de hyggelige bogcaféer på Fredericia Bibliotek.

Med en personlig indfaldsvinkel præsenterer bibliotekernes læseglade personale et bredt udvalg af bøger, de selv læser. Da det er skiftende hold af bibliotekarer, kan du altid være sikker på at blive præsenteret for noget nyt. Vi byder også på en kop kaffe og en god litteratursnak i pausen. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 5. februar 2019 - 16:30 til 17:30

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

gratis
Tirsdag, 5. februar 2019 - 16:30

Kom og bliv inspireret til gode læseoplevelser, når vi endnu engang slår dørene op til de hyggelige bogcaféer på Fredericia Bibliotek.

Med en personlig indfaldsvinkel præsenterer bibliotekernes læseglade personale et bredt udvalg af bøger, de selv læser. Da det er skiftende hold af bibliotekarer, kan du altid være sikker på at blive præsenteret for noget nyt.
Vi byder også på en kop kaffe og en god litteratursnak i pausen.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.